Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/7/7/schroeder-cykler.dk/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/includes/shortcodes/shortcode-elements/qode-slider.php on line 21

Cykler vi tilbyder

Raleigh cykler

Raleigh er kendt i hele verden. I Danmark er det danske designere, der tegner de traditionsrige cykler, også den mest velkendte cykelmodel af alle, Raleigh Tourist de Luxe.

 

Touristens grundlæggende design har givet cyklens ejere elegant og stabil kørsel gennem hundrede år, og det fører vi nænsomt videre. Tourist de Luxe-cyklerne bliver samlet i Randers.

Vi har pris-garanti på RaleighBatavus, Centurion, E-fly, GubiNishikiNorden, Principia og Winther cykler

– Også elcykler –

Batavus cykler

Batavus’ vision:

Det ligger i Batavus’ DNA, at vi producerer kvalitetscykler. Og for os betyder designet på cyklerne, lige så meget som kvaliteten.

 

I Danmark sælger Batavus den danske kollektion, samt udvalgte modeller fra den hollandske kollektion. En del af vores design vision er at, hver Batavus cykel har sin egen karakter, sammen med god komfort og kvalitet.

Centurion

Funktionalitet og design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med kvalitetsrige komponenterne er Centurions enkle opskrift. Den nordiske tone i en Centurion mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Centurion cykler er stabile hverdagscykler, som er lavet til at skabe komfort, fart og elementær glæde for den kvalitetsbevidste cyklist. Centurion leverer kvalitetscykler som både kan findes i form af retrocykler, sportscykler, citybikes og elcykler.

E-fly – Nova Max III

Både stærk og prisstærk. Nova Max III byder på lækkert design og høj kvalitet. Har kraftig og lydsvag centermotor, stort display med masser af funktioner, lygtesæt med automatisk tænd/slukfunktion, Varefakta-godkendt lås med plugin til wire, fodbremse samt håndbremse på for- og baghjul.

 

Elcyklen er udstyret med et 36V 10,4 AH Lithium-ion-batteri med energi til hele 80 kilometers kørsel – afhængigt af, hvor meget du selv træder i pedalerne.

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /customers/4/7/7/schroeder-cykler.dk/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 60

Gubi cykler

Gubi Olsen er kendt over hele verden for sine møbelklassikere. Men Gubi Olsen nærer også en livslang kærlighed til cykler og cykelmekanik. Og nu møblerer Gubi Olsen byrummet med moderne stålcykler.

 

Gubi cyklen er en ensfarvet, retromoderne stålcykel med Brooks-sadel og -håndtag. Gubi Olsen stræber efter en lethed i designet af sin cykel som et stilstudie over den klassiske cykelmodel Tourist de Luxe. Ligesom forbilledet bliver Bike by Gubi samlet i Randers.

 

Bike by Gubi er på gaden over hele landet.

Nishiki cykler

Nishiki tænker det bedste af flere cykler sammen i én. Hybrid-cyklerne fra Nishiki bygger bro mellem hverdag og fritid for at skabe cykler til flere behov.

 

Stel-geometrien på en Nishiki-cykel kan være hentet fra en racercykel og styret fra en citybike. I tråd med hybrid-filosofien er en af Nishikis elcykler klart orienteret mod sport og unge mennesker.

N°rden

Norden-designet er inspireret af skandinaviske designprincipper, hvor funktionalitet, kvalitet og minimalisme forenes, og hvor det færdige design taler et enkelt og forståeligt formsprog. Designet reflekterer fortidens evidens og nutidens tendens. Gamle designdyder og klassiske materialer kombineret med en ny strømning af farver, budskaber, former og materialer. Sådan skabes Norden, og sådan bliver Norden sin helt egen, selvom den er funderet på historiske designlinjer.

Principia cykler

Principia leverer cykler til alle slags cykelsport for hele familien. High-end landevejsracere, mountainbikes til konkurrencebrug og højt specialiserede cykler til enkeltstart udgør toppen af modelprogrammet fra den danske cykelkonstruktør.

 

Principia går også i dybden med cross-cykler, stel-geometri for kvinder og rigtige mountainbikes til børn, der gerne vil med far og mor i skoven.

Winther Elcykler

Sammensmeltningen mellem producenten HF Christiansen, deres designere og de populære Winther cykler, har år efter år skabt et stærkt produktsortiment. Dét, blandet med et tæt forgrenet netværk af forhandlere over hele landet gør, at Winther til stadighed indtager en særlig position i danskernes bevidsthed. Det betyder også, at Winther er ét af Danmarks mest udbredte cykelmærker.