Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/4/7/7/schroeder-cykler.dk/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/includes/shortcodes/shortcode-elements/qode-slider.php on line 21

Batavus Cykler

Batavus – Cambridge

Klassisk bedstemorcykel – Bedstemorcykler er gamle klassikere, som stadig er smukke og praktiske cykler. Med en Cambridge får du en klassisk og funktionel cykel, med lukket kædekasse samt navdynamo. På damecyklen er der yderligere en rummelig kurv, og den praktiske styrlås sikrer at cyklen ikke vælter, når kurven er fyldt.

 

Cyklen er stylet med indfarvede fælge og skærme som giver et luksuriøst udtryk, især sammen med de farveafstemte transfers. Den lukkede kædekasse er også farveafstemt og med til at gøre cyklen funktionel  og sikre dig et minimum af vedligeholdelse. Yderligere er rullebremsen foran stort set vedligeholdelsesfri.

 

Med en Cambridge får du en klassisk cykel, som er stilfuld og praktisk, som giver dig en mageløs køreoplevelse.

 

Ring og hør om prisen.

Batavus – London

Tidløs klassisk cykel – Denne cykel er den mest traditionelle og nostalgiske, klassiske cykel i vores sortiment. London er en stabil cykel, som især er god til bykørsel.

 

Cyklen er i stålstel og den har styr og fælge i rustfrit stål. Rullebremsen foran og den lukkede kædekasse er med til at sikre, at du får en cykel, som næsten er vedligeholdelses fri. London kommer komplet med lås, skærme, bagagebærer og støtteben.

 

På denne model kan du nemt eftermontere en kurv, eller påsætte et barnesæde, således at cyklen kommer til at passe til netop dine behov.

 

Med denne klassiske cykel får du en elegant og smuk cykel, som er stabil og skøn at køre på.

 

Ring og hør om prisen.